Reklama
Loading...
Reklama

Hráč, ktorý vyrovnal rekord Róberta Semeníka v počte gólov v jednej sezóne slovenskej ligy a zároveň rekordný prestup by sa mohol vrátiť. ŠK Slovan jedná s Andražom Šporarom.

O tejto téme sa vyjadril asistent trénera Boris Kitka. Úspešný hrotový útočník bol v Slovane od roku 2018  a za 78 zápasov skóroval 60-krát. Vyhral ligu aj pohár a s 29 gólmi vyrovnal rekord top strelca. Teraz sa rysuje jeho návrat formou hosťovania.

Do portugalského Sportingu sa sťahoval na jeseň v roku 2019. V Sportingu sa napriek dobrému začiatku nedokázal presadiť a neujalo sa ani jeho hosťovanie v Brage.

Andraž je jedna z alternatív. Momentálne je to skôr o tom, akým spôsobom sa rozhodneme, aby to malo zmysel pre klub i hráča. Máme viac alternatív a hľadáme najoptimálnejšiu,” povedal asistent Kitka.

Problémom by mohla byť hráčova nízka vyťaženosť, keďže posledný súťažný zápas odohral pred dvoma mesiacmi. Slovan potrebuje hráčov, ktorí sú pripravení okamžite naskočiť do zápasu, nakoľko sa bratislavský klub nachádza v čase, kedy hrá nielen ligu ale aj predkolá súťaží v Európe.

Hráča si želajú aj fanúšikovia

Svoju žiadosť na príchod tohto hráča podali aj belasí priaznivci, ktorí pri domácom zápase s Trenčínom skandovali „Andraž Šporar, poď hrať za Slovan.” Toto bolo nasledované vzývaním mena hráča.

ČÍST VÍCE

Související články:

Reklama