Reklama
Loading...
Reklama

Michael Krmenčík udělá definitivní tečku za nepovedeným angažmá v belgických Bruggách a opět nadzvedne tuzemskou fotbalovou veřejnost. Silový útočník, který hostuje v pražské Slavii, se od léta upíše úhlavnímu rivalovi sešívaných z Letné.

Sparta o vysokého forvarda velmi stála již v loni v létě, ale přestupovou bitvu se Slavií nakonec prohrála a Krmenčík skončil v Edenu. Červenobílý dres, ale odchovanci Plzně příliš nesedl stejně jako herní styl Jindřicha Trpišovského. Od konce zimní přestávky se tak rojily spekulace o Krmenčíkově budoucnosti.

Zájem Sparty zjevně neopadl. Naopak v kancelářích na Letné se horečně pracovalo na dotažení příchodu střelce devíti reprezentačních branek. Sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický tuto informaci nepřímo potvrdil na nedávném setkání s fanoušky: „Je naprosto nepřijatelné prohrávat se Slávií na hřišti i mimo něj! Máme rozpracovanou velkou posilu a je jedno jestli je červenobílej nebo ne. Bude náš!“

Dle zákulisních informací se Michael Krmenčík do nového působiště velmi těší. Již v minulosti dával své sympatie k letenskému klubu najevo a velmi rád se fotil se sparťanskými fanoušky.

Navíc to ze svého bytu v Dejvicích bude mít blíž na trénink a opět se shledá s trenérem Vrbou, pod kterým působil v Plzni a v reprezentaci.

Vážený čtenáři, pokud jsi dočetl až sem, chceme tě ubezpečit, že se jedná o aprílový žertík. Veškeré výše uvedené informace o přestupu Michaela Krmenčíka do Sparty jsou smyšlené a jakákoliv podobnost s realitou je čistě náhodná.

Reklama