Reklama
Loading...
Reklama

Regionální byznys

Magazín

Hezký první březnový den, vážení čtenáři.

Únorový měsíc a s ním začátek mnoha evropských lig je za námi. V minulém čísle jsme zmiňovali oblíbenou tradici “suchého února”, kterou možná velká řada z vás zkoušela držet. Je mi víc než jasné, že po 24. únoru pravidlo o nepití buď úplně padlo, nebo se aspoň jednou zatřáslo v základech.

Častokrát slýchávám, že politika do sportu nepatří. Víme, že to ale není pravda. Aktuální situace na Ukrajině světový fotbal stihla ovlivnit během pár dnů, a proto je v pořádku, že se k ní fotbalisté, kluby i fanoušci vyjadřují, mluví o ní. Kdo neměl na krajíčku, když se v zápase Premier League potkali na hřišti dva ukrajinští fotbalisté Olexandr Zinchenko a Vitaliy Mykolenko (Everton) a objali se, ten pěkně kecá.

Pro zachování zdravého rozumu je ovšem nutné se věnovat i jiným tématům. Proto se můžete v tomto čísle těšit na opravdovou nálož fotbalových zajímavostí. V rozhovorech se s námi na rovinu pobaví sportovní ředitel Sigmy Olomouc Ladislav Minář a také teplický obránce Mohamed Tijani. Olíbenou rubrikou 11 Žonglů poté proskáče Solomon Omale z Prostějova.

Dále se ponoříme do tzv. efektu Trpišovský, probereme kauzu Nicolae Stancia nebo příběh Vukadina Vukadinoviče.

To a mnoho dalšího na vás čeká v tomto čísle magazínu Žonglu.

Nás fotbal baví, bavte se s námi.

Magazín Žongl – Ladislav Minář