Reklama
Loading...
Reklama

Česká kolonie ve Wisle Krakov se rozroste o dalšího člena. Ofenzívu polského celku přichází posílit Zdeněk Ondrášek, který přichází jako volný hráč po angažmá v Tromsø. Útočník přezdívaný Kobra podepsal smlouvu do června 2023, její součástí je i opce na prodloužení. Podaří se mu konečně najít ztracenou formu?

Poslední rok nebyl pro Ondráška příznivý. V Plzni zažil nejhorší klubovou sezonu za poslední roky, v FCSB skončil vlastně dřív, než vůbec začal a ani v Tromsø to nebyla žádná sláva.

Nyní přichází návrat do Wisly, kde prožil jedno z nejpovedenějších období své kariéry. Dařilo se mu a stal se také oblíbencem fanoušků. Právě odsud odcházel před třemi lety do Dallasu. Klub mu bezesporu přirostl k srdci, na svém Instagramu mu často vyjadřoval podporu a podle svých slov věděl, že se jednou vrátí.

„Od prvního dne jsem věděl, že se jednou vrátím zpátky. V Česku říkáme: Všude dobře, ale doma nejlépe!“

K přestupu se pro klubový web vyjádřil sportovní ředitel Tomasz Pasieczny.

Chceme přestavět útočnou linii a Zdeněk je její první součástí. Věříme, že jeho schopnosti, ctižádost a charakter pomohou Wisle sbírat body. Jeho angažováním jsme také zvýšili konkurenci v týmu.

V mužstvu se krom třech krajanů (Hanousek, Frydrych, Kliment) potká i s trenérem Guľou, s nímž ho pojí společné působení v Plzni.

Klub si od něj slibuje pomoc na hřišti i v kabině. Výkony týmu totiž zůstávají za očekáváním, v tabulce mu patří 13. místo a patří mezi nejméně produktivní týmy Ekstraklasy. Všichni doufají, že se na známé adrese probudí v Ondráškovi ztracená střelecká forma. Kdysi pravidelný střelec zaznamenal za celý minulý rok pouhé čtyři góly, přitom dříve dokázal tento počet nasbírat i za pouhý měsíc.

Wisla splňuje všechny předpoklady pro to, aby zde Ondrášek zažil své znovuzrození. Společně se spoluhráči zahájí jarní část sezony šestého února proti Rakówu Częstochowa.

Reklama