Reklama
Loading...
Reklama

Hráč, ktorému prezývajú „Indonézsky Messi“ zapríčinil svojim príchodom do Senice obrovský nárast popularity. Ten bol taký veľký, že Senica na sociálnych sieťach s obrovským náskokom predčila všetky slovenské kluby. Egy však zabezpečuje prínos aj na ihrisku. Najmä v poslednom zápase s Žilinou bol na ihrisku hlavnou osobnosťou

Reprezentant Indonézie, ktorý dostal svoju prezývku aj vďaka tomu, že je ľavák a hráva na pozícii krídla, prípadne desiatky. Hoci zaujal najmä tým, že jeho prestup rapídne zvýšil senickú popularitu, nakoľko aj v samotnej Indonézii vznikli fanúšikovské stránky, od hráča sa čaká aj to, aby bol prínosom v zápasoch. Ani v tomto ohľade však Egy určite nesklamal.

Už pri svojom debute ukázal svoje kvality. Do zápasu proti Pohroniu prišiel do hry v 58. minúte a už o necelých 20 minút si pripísal prihrávku na rozhodujúci gól. Chvíľku sa síce dostával do ideálneho rozpoloženia a do zápasov nastupoval z lavičky, prípadne začal v základe, no striedal. Nedávno si v reprezentačnom tíme v zápase s Taiwanom pripísal premiérový gól v najcennejšom drese. Najlepšou ukážkou jeho kvalít bol však už spomínaný zápas s Žilinou.

Viacdňový zápas

Ten bol špecifický tým, že po polčase bol prerušení a odohral sa neskôr, nakoľko ihrisko bolo nespôsobilé na zápas. Egy začal v základnej zostave a trénerovi sa za dôveru patrične odmenil. Hoci jeho výkony neboli v minulých zápasoch zlé, chýbali k nim góly či asistencie. V tomto zápase sa, ale všetko zmenilo Už v 17. minúte vsietil gól, ktorý dostal Senicu do vedenia. Žiline sa podarilo vyrovnať a do druhého polčasu, hraného o pár dní neskôr sa išlo za remízového stavu.

V tom vrátil domácim vedenie indonézsky reprezentant. Radosť zo zisku troch bodov proti veľkému favoritovi však zanikla po vyrovnávajúcom góle v závere stretnutia. Aj napriek tomuto to bol mierny dôvod na radosť. Miláčik divákov a celebrita Ázie sa dvakrát gólovo presadila a Senica konečne po piatich zápasoch bodovala. Ak však chcú pomýšľať na vyššie priečky, budú musieť takéto výkony podávať pravidelne. Egy bude môcť predviesť svoje kvality, už v najbližšom zápase s Liptovským Mikulášom

 

ČÍST VÍCE

Související články:

Reklama