Reklama
Loading...
Reklama
Ladislav Almási
FOTO: Profimedia
Slovenský futbal, Český fotbal

Ladislav Almási zažíva skvelé časy. V českej lige je hráčom mesiaca

Slovenský futbalista Ladislav Almási si po sérii skvelých výkonov vyslúžil ocenenie Hráč mesiaca september v najvyššej českej súťaži.

Vo všetkých troch zápasoch za mesiac september sa útočník Baníka Ostrava, strelecky presadil. V Česku uzatvára prvú desiatku najlepších strelcov, keď sa presadil štyri krát v úvodných deviatich stretnutiach.

Aj vďaka výkonom slovenského hráča, ktorý prišiel do Baníka, z ruského Achmat Groznyj, kde hosťoval z Ružomberka, sa klub pohybuje v oblasti pohárových priečok.  Momentálne je v tabuľke s 19 bodmi na štvrtom mieste, pričom na tretiu Spartu, zaostávajú o jediný bod.

Za svoju formu bol aj odmenený. Je v nominácii národného tímu a bude jednou z alternatív v útoku, pri zápasoch s Ruskom (8.október) a Chorvátskom (11.október)

Pre Slovákov, to však v tejto sezóne, nie je ojedinelý úspech, v českej lige. Hráčom mesiaca, sa už v auguste stal Ivan Schranz, zo Slavie Praha

Svojou postavou, pripomína bývalého útočníka našej reprezentácie, Adama Nemca. Takmer dvojmetrový útočník sa k tomuto porovnaniu, aj sám vyjadril.

„Postavovo sme možno podobní, no myslím si, že každý jeden hráč je niečím jedinečný a odlišný od ostatných,” povedal autor štyroch gólov Baníka.

ČÍST VÍCE

Související články:

Reklama