Reklama
Loading...
Reklama

Aj v našej lige nájdeme hráčov, ktorý sa pre ňu stali ikonami. V nedávnom článku, sme spomínali prínos Igora Žofčáka pre našu súťaž. Ten dosiahol, pred pár dňami, ďalší skvelý míľník. 

V našej najvyššej súťaži odohral rovných 400 zápasov. Tento úspech mal však sladko-kyslú príchuť. Jeho Michalovce totiž podľahli Spartaku Trnava 1:2, pričom rozhodujúci gól padol v nadstavenom čase z penalty.

Pred Igorom dosiahli rovnaký úspech len štyria ďalší futbalisti. Viktor Pečovský, Martin Poljovka, Miroslav Barčík a Tomáš Ďubek. Aktívne hráva len posledný menovaný. Tomas Ďubek stále pôsobí v prvej lige v tíme Zlatých Moraviec. Absolútny rekordér Viktor Pečovský, hráva takisto, no pôsobí len B-tíme Žiliny. Ten odohral 422 stretnutí a je veľmi málo pravdepodobné, že by pridal ďalšie.

S Ďubekom naťahovanie o rekord neplánuje

„S nikým sa nepretekám. Jediná prekážka som si ja sám. Vstanem o piatej, 30 sekúnd je ťažkých, ale potom to už ide. V hlave mám len prvý zápas a tento posledný. Človek nikdy nevie, ktorý zápas bude posledný, nedá sa to plánovať. Som hrdý na seba aj na svoje okolie. Bez rodiny a podpory ľudí, ktorých mám okolo seba, by som to nedosiahol,“ vyjadril sa viacnásobný víťaz najvyššej slovenskej súťaže

 

ČÍST VÍCE

Související články:

Reklama