Reklama
Loading...
Reklama
FOTO: Sassuolo
Slovenský futbal, Český fotbal

Sparta zvýší v týmu konkurenci. Přichází křídlo ze Sassuola

Posilování kádru bude nakonec pokračovat i na Letné. Od začátku léta se dotáhly ve Spartě tři posily. První byl Jakub Pešek, druhý Casper Höjer a nakonec se udál i trvalý přestup Dávida Hancka. Následovat má ovšem ještě další posílení. Podle italského novináře Gianlucy Di Marzia má ze Sassuola přijít slovenský reprezentant Lukáš Haraslín (25).

Pětadvacetiletý křídelník dokáže hrát oběma nohama a může nastoupit jak na pravé, tak na levé straně. Vyčnívá svou rychlostí a technickými schopnostmi.

Haraslín zamířil na Apeninský poloostrov z polské Lechie Gdaňsk, která za jeho prodej inkasovala 44 milionů korun. V dresu Sassuola naskočil v italské Serii A do 25 zápasů a připsal si jednu branku.

Do Prahy by měl být zapůjčen v rámci hostování. To má ovšem zahrnovat i možnost následné opce na trvalý přestup. Aktuálně nevypadá, že by cokoliv mělo transferu bránit a slovenský reprezentant by se měl objevit na stadionu již v pondělí.

Dávid Hancko
Haraslín má podobnou cestu jako Dávid Hancko. / Zdroj: Twitter AC Sparta Praha

Díky jeho příchodu se v kabině rozroste skupina Slováků na čtyři. V kádru už působí Lukáš Štetina, Dominik Holec a zmiňovaný Dávid Hancko. Haraslín by měl zvýšit konkurenceschopnost Sparty v ofenzivě.

Předpokladem je, že vytvoří útočné duo s výborně hrajícím Peškem a posune Davida Moberga Karlssona zpátky na lavičku. Nemusí navíc jít o poslední posilu. Žongl již informoval o údajném zájmu obou pražských S o Veljka Nikoliče, záložníka Crvene Zvezdy.

ČÍST VÍCE

Související články:

Reklama