Reklama
Loading...
Reklama

Bývalý hráč pražské Sparty se opět stěhuje. Jonathan Biabiany, který působil v letenském klubu v sezóně 2017/18 se rozhodl po další italské štaci vyměnit Apeninský poloostrov za ten Pyrenejský. O rychlonohého křídelníka projevil zájem třetiligový klub CD San Fernando.

Nejrychlejší ze “Stramaccionových dětí” poprvé míří do španělského fotbalu. Ikdyž je to k podivu, tak vyjma České republiky Biabiany nikdy nehrál jinde než v Itálii.

Do Španělska se stěhuje z italského Trapani, se kterým letos sestoupil z druhé ligy do třetí. V celém ročníku Biabiany nevstřelil jediný ligový gól. Ten ostatně dal naposledy v sezóně 2014/15 ještě v barvách Interu Milán.

Pro dvaatřicetiletého Francouze se očividně stalo rutinou po každé sezóně měnit klub. Do Sparty přicházel z milánského velkoklubu. V české lize se však nikdy nedokázal prosadit a po neúspěšném roce se vrátil do italské Parmy. V té před stěhováním do Milána, zažil svá nejlepší fotbalová léta.

Z Parmy ovšem po roční stáži taky mašíroval a přesunul se právě do Trapani. Teď ho čeká Segunda Division 4, ve kterém CD San Fernando působí. Loni se zde tento španělský celek umístil na solidním šestém místě ve dvacetičlenné tabulce. Klub nemusel za Biabianyho zaplatit ani korunu, byl nabídnut zadarmo.

 

 

Související články:

Reklama