Reklama
Loading...
Reklama

Změnu složení realizačního týmu rezervy a přidružených mládežnických kategorií oznámil další prvoligový klub. Tentokrát se plánované přesuny trenérů uskutečnili u aktuálně vedoucího celku naší nejvyšší ligy – SK Slavii Praha.

Do dnešního dopoledního domácího zápasu na Xaverově v rámci 4. kola Letní ligy povede sešívané béčko nový trenér. Stal se jím 36letý Marek Jarolím, který doposud vedl kategorii U14.

„Chceme rozvíjet nejen hráče, ale i trenéry. Marek je mladý progresivní trenér, který má za sebou ve Slavii velmi úspěšnou hráčskou kariéru. Má v sobě velký trenérský potenciál s dobrým citem pro fotbal. Věříme, že naváže na dobrou práci Martina Hyského a naše béčko ještě více poroste. Hodně si slibujeme i většího propojení s A-týmem,“ popisuje nového trenéra rezervy Slavie člen představenstva Jiří Bílek.

Bývalému zkušenému záložníkovi budou vypomáhat asistenti Jan Bauer a Ivo Knoflíček. O kondiční připravenost týmu se bude nově starat Vít Hovorka. Brankáři zůstávají pod vedením Bogdana Stefanoviče.

A generálka pro někdejšího hráče Slavie, Liberce, Mladé Boleslavi nebo Jablonce, jenž má také zkušenosti ze zahraničních angažmá v Číně či Řecka, bude pořádná. K ostrému startu nastoupí proti rezervě Plzně, která je ve třetiligové tabulce dvě pozice před ní a sám Marek v její barvy také hájil.

„Koncentrujeme se na to, co klukům chceme předávat a jak naše herní prvky přenesou do zápasu. Pracujeme na určitých pasážích hry, a právě ty bychom chtěli, aby se do hry už částečně promítly. Chceme vidět co nejvíce hráčů, takže tak přistoupíme i ke skládání sestavy,“ prozradil trenér.

Jarolímův předchůdce, Martin Hyský, povede od nové sezony kategorii U19, společně s asistentem Miroslavem Podrazkým, který v B-týmu ukončil před nedávnem svou hráčskou kariéru. David Střihavka se přesouvá na pozici hlavního trenéra U15 a kondiční trenér Lukáš Bodeček se nyní bude starat o připravenost týmu U16. Toto však nebude poslední změna u slavistických realizačních týmů, další změny jsou ještě naplánovány.

Reklama